Rumtaart met lange vingers

Benodigdheden:
2 zakjes vanillesuiker
1 pak chocolade pindarotsjes
125 gram roomboter
150 gram poedersuiker
3 eidooiers
rum
125 ml. slagroom
2 pakken lange vingers
springvorm

Mix de roomboter, poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, de eidooiers en 1 borrelglaasje rum tot een gladde emulsie. Klop de slagroom stijf met 1 zakje vanillesuiker.
Doe een bodem rum in een diep bord. Doop 1 pak lange vingers met de niet gesuikerde kant in de rum (erin, en gelijk er weer uit). Leg ze tegen elkaar, met de gesuikerde kant naar onder, in de springvorm. Smeer daaroverheen de roomboteremulsie. Daarop weer een pak in rum gedoopte lange vingers. Smeer over de tweede laag lange vingers de stijfgeklopte slagroom. Als laatste de pindarotsjes fijn malen en over de slagroom strooien. Laten opstijven in de koelkast.